Poţi consulta şi secţiunea de Întrebări Frecvente !
Pentru informaţii îţi stăm la dispoziţie şi la info line 021.209.54.47 sau pe email la contact@blanche-porte.ro

Cum cumpăr


Cum cumpăr

 1. Alege articolele Alege articolele care îţi plac şi adaugă-le în coşul virtual. Comanda va fi livrată la adresa pe care o doreşti.
 2. Comandă acum
  Este foarte simplu să alegi articole la preţuri rezonabile! Iar pentru noutăţi despre colecţii şi oferte promoţionale abonează-te la newsletter şi vei fi mereu în tendinţe.
 3. Modalităţi de plată
  -prin transfer bancar în contul RO98 INGB 0000999905485370, deschis la ING, Sucursala Granitului.
  -cu numerar, la livrarea coletului de către curier.
  - pentru comenzile mai mari de 1.000 lei ne rezervăm dreptul de a solicita plata unui avans de 50% din valoarea comenzii.
 4. Modalităţi de livrare a comenzilor
  Livrarea comenzilor se realizează prin curier. Termenul de livrare este de aproximativ 3 săptămâni de la preluarea comenzii. Taxa de transport este de 19 lei pentru colet livrat în localităţi din România
 5. Returnare articol comandat
  Poţi returna un articol comandat în 14 zile calendaristice de la primirea lui. Articolul poate fi returnat numai dacă este nou, nepurtat şi în ambalajul original. Articolele care nu îndeplinesc aceste criterii nu vor fi rambursate expeditorului.
  Returul trebuie expediat fără ramburs, în regim colet cu confirmare de primire, prin curier pe adresa Blancheporte România Şos. Fundeni nr. 74, Sector 2, Bucureşti sau prin poştă la OP 39 - CP 400, Bucureşti

Meniu utilizator

Acces clienţi

Coş

Coşul este gol.

Cum adaug articole în coş ? Cum adaug articole în coş ?